Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kapcsolódó ágazatok képes leírás - Ipari park.tlap.hu
részletek »

Kapcsolódó ágazatok - Ipari park.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: iparipark.tlap.hu » Kapcsolódó ágazatok
Keresés
Találatok száma - 11 db
A Tiszta Ügy

A Tiszta Ügy

Ipari parkok kültéri és beltéri takarításához ajánljuk vezetőüléses seprő és padozattisztító berendezéseinket. Akkumulátoros és robbanómotoros kivitel mellett a kettő kombinációja is megoldható. Minden egyéb ami tisztítástechnológia egy helyről beszerezhető, kiszállítással.

Cora ingatlanok

Cora ingatlanok

Amennyiben Ön: gyorsan és hatékonyan szeretné elképzeléseit megvalósítani, szeretné elkerülni a hosszadalmas és bonyolult hivatali ügyintézést, vállalkozását magasabb szintre emelné, fejlődő, frekventált csomóponti helyekre tenné vállalkozását, akkor bemutatjuk Önnek a CORA által nyújtott előnyöket és lehetőségeket. Az értékesítésre kínált területek nagy forgalmú csomópontokban helyezkednek el teljes, kiépített közműhálózattal rendelkeznek 1/1 tulajdoni hányadú, per-, teher-, és igénymentes telkek, mindennemű korlátozás nélkül kereskedelmi és ipari park jellegéből adódóan kiváló beépíthetőségi mutatókkal rendelkeznek A CORA Áruházak megteremtették a kereskedelmi parkok vásárlói bázisát, az áruházak napi szinten több ezres nagyságú potenciális vásárlót, ügyfelet vonzanak az Önnek kínált területre, amivel a CORA úttörő szerepet vállalt a partner kereskedelmi egységek előtt. Célunk, hogy segítsük a CORA Ingatlanokon megvalósuló projekteket, hogy minél meghatározóbb kereskedelmi központok jöjjenek létre,hogy az egyes kereskedelmi egységek, közösen minél nagyobb vásárlóerőt vonzzanak

Horwat Logistic

Horwat Logistic

Ez a honlap nem rólunk, hanem Önről szól! - Szeretné termékét eljuttatni a világ, vagy az ország másik végére? - Szeretné, hogy import árui időben és biztonságban megérkezzenek raktárába? - Tanácstalan hogyan fogjon hozzá? Azzal, hogy ezt a honlapot olvassa, célba ért. Szeretné, ha terméke tengeren, folyón jutna el a célig? A megoldás olyan lesz, amit csak és kizárólag az Ön számára állítunk össze. És a hogyant sem fogjuk eltitkolni. A világ minden nemzetközi kikötőjében vannak együttműködő partnereink, akiknek az a legfontosabb, hogy az Ön áruja szakszerűen, pontosan, gyorsan és biztonságosan eljusson rendeltetési helyére. Hogy közben raktározni, komissiózni, címkézni kell? A továbbításhoz légi szállítást kell igénybe venni? Hogy termékét a repülőtérről közúti szállítással kell az Ön által meghatározott telephelyre szállítani? Nos, ez már a mi problémánk. Önnek csak egy dolga van: követni az áru útját, és nyugtázni a sikert. Természetes, hogy a hogyanról minél több ismerettel szeretne rendelkezni. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és minden szükséges információ a rendelkezésére áll.

Logsped

Logsped

Logisztika - Ellátási lánc Logisztika A logisztikai magában foglalja az anyagáramlást és a hozzá kapcsolódó információ-, érték-, energia- és munkaerőáramlást. A logisztikai célja: - a megfelelő minőségű anyag, - a megfelelő mennyiségben, - a megfelelő helyről, - a megfelelő helyre - a megfelelő módon és eszközzel, - a megfelelő időben és - a megfelelő költséggel jusson el. Ellátási lánc A logisztikai folyamat magában foglalja az ellátási lánchoz tartozó összes tényezőt - a beszerzéstől a termelés ellátásán, a raktározáson, áruelosztáson át - egészen az értékesítésig. Az ellátási láncban egymástól eltérő áramlások, az anyagáramlás és a hozzá kapcsolódó információ-, érték-, energia- és munka-erőáramlás történik. Ezek összhangja meghatározó jellegű. Újabban a logisztika szó helyett az ellátási lánc kifejezést is használják. Az ellátási lánc (szupply chain) szerepe az IT technológia rohamos fejlődése, az elektronikus kereskedelem térhódítása következtében jelentősen meg növekedett.

Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete

Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete a belföldi és nemzetközi személy- és árutovábbítási tevékenységet végző magyarországi székhelyű gazdálkodó szervezetek és egyéni vállalkozók szakmai érdekképviseleti, érdekvédelmi szervezete, amely e feladatain túlmenően folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal kívánja segíteni tagjainak működését és a szakma fejlődését. (A 2009. május 21-én megtartott Országos Küldöttközgyűlésen elfogadott módosításokkal egységes szerkezetben) I. Általános rendelkezések 1. A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (a továbbiakban: Egyesület, rövidített neve: MKFE) a belföldi és nemzetközi személyszállítási- és árutovábbítási tevékenységet végző magyarországi székhelyű gazdálkodó szervezetek és egyéni vállalkozók országos, szakmai érdekképviseleti, érdekvédelmi, pártsemleges, nem profit-orientált szervezete. 2. Az Egyesület székhelye: H-1149 Budapest, XIV. ker. Egressy út 77. Levélcím: H-1576 Budapest, Pf. 109. 3. Az Egyesület működése a Magyar Köztársaság területére terjed ki, tagja a Nemzetközi Közúti Fuvarozási Egyesületnek (IRU).

Magyar Logisztikai Egyesület

Magyar Logisztikai Egyesület

Szolgáltatásaink A Magyar Logisztikai Egyesület célja a logisztikai módszerek iránt érdeklődő, azzal foglalkozó szakemberek, és intézmények összefogása, köztük szakmai kapcsolatteremtés szervezése, illetve tudományos és gyakorlati tevékenységüket segítő információk nyújtása. Olyan kapcsolatok létrehozását kívánjuk elérni, melyben a "Tagok a tagokért" jelmondatunk realizálódik. Ezért széleskörű szolgáltatásokat ajánlunk, melyek közvetlen és közvetett gazdasági és ehhez kapcsolódó társadalmi eredményeket biztosítanak tagjaink számára. Közreműködés fejlesztési célok megvalósításában Szakmai tanácsadás Átvilágítás Gazdasági elemzések a logisztikai minden területén Mikro- és makrogazdasági fejlesztési koncepciók kidolgozása Bel- és külföldi pályázatok segítése Marketing-, outsourcing, döntések előkészítése, benchmarking, stb. Oktatás-továbbképzés Alap- közép- és felsőfokú logisztikai képzés (oklevéllel, illetve OKJ-s képesítéssel) az Egyesület központjábaintézményekhez kihelyezett megoldással

Magyar Vámügyi Szövetség

Magyar Vámügyi Szövetség

A Magyar Vámügyi Szövetség 1993. január 28-án alakult meg Magyar Vámügyi Kamara néven, a vámeljárásoknál rendszeresen közreműködő ügyfelek társadalmi érdekvédelmi szervezeteként. A Kamarákról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően volt szükséges a nevet megváltoztatni 1996. január 1-én Rövid fennállásunk óta fórumot biztosítottunk tagjainknak az egyre növekvő és szigorodó vámszakmai tevékenység problémáinak megbeszélésére, az egész ország területére érvényes vámeljárási szabályok egységes alkalmazása érdekében kapcsolatokat építettünk a Vám- és Pénzügyőrség szerveivel, aktívan vettünk részt és konstruktív javaslatokkal segítettük a Vámtörvény és végrehajtási rendeleteinek előkészítését. A vámtörvény parlamenti elfogadásakor, 1995. november 12-14-e között tartottuk első országos konferenciánkat Egerben, amelyet a szakmában dolgozók igényének megfelelően rendszeressé tettük. A szövetség jó együttműködésre és egyeztetett vélemények kialakítására törekszik különösen a jogalkotás előkészítése és a vámügyi szakképzés területén a vámszakmában érdekelt más társadalmi szervezetekkel, valamint a kereskedelmi- és iparkamarák regionális szerveivel is.

META - Logisztikai Eszközök

META - Logisztikai Eszközök

META - egy cég, amely folyamatosan változásban van 1896-ban Caspar Schnettler szöggyárat alapított, amely később egy saját hideghengerművel bővült. Az első és a második világháború után újjáépítették az üzemeket. 1963 készítettek először acélállványokat, építőkocka elven, háztartások és az ipar számára. Az új üzem a Große Wiese iparterületen 1969-ban készült el. META-ból META- Regalbau GmbH &o. KG. Lett. Az 5000 négyzetméter nagyságú gyártócsarnokban racionálisabb gyártási módszereket tudtak kifejleszteni az acélállványok előállításához. 1972-ben testvérüzemet alapítottak Grazban / Ausztriában, majd META piacvezetővé vált a háztartási állványok területén az osztrák piacon... 1986-ban Herr Joachim Loh, Haiger, vette meg a céget. Így a Joachim-Loh-csoport részévé vált. Ehhez a középosztálybeli jellegű cégcsoporthoz tartozik még: HAILO, EXPRESSO, cargoFITTT, LOTEC és Bagport. A vállalkozó Loh keze alatt vált a META a professzionális raktártechnika gyártójává. A tulajdonos modern gyártóüzemek létesítésébe fektetett. 2000-ben Arnsbergben létrehozott új irodaépületben helyet kapott az egész igazgatás, emellett multimédiás kiállítótermek és tantermek létesültek.

MLBKT

MLBKT

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság a nevében szereplő szakmai területeken érdekelt hazai vállalatok, intézmények és magánszemélyek szakmai szervezete. Az 1991-ben alakult társaság alapvető célja a logisztika és a kapcsolódó szakterületek hazai fejlesztése és színvonalas szakmai közélet biztosítása a gyakorlati és elméleti szakembereknek nyújtott szolgáltatásokon keresztül. E célok elérése érdekében a Társaság információkat szolgáltat, önképzési lehetőségeket nyújt, valamint alkalmat teremt a személyes kapcsolattartásra és a nemzetközi tapasztalatcserére. Az MLBKT az évek során olyan elismert információs központtá fejlődött, amely átfogó képet nyújt az ellátási lánc menedzsmentjével kapcsolatos teendőkről és közvetíti a logisztika integrált szemléletmódját. Tevékenysége során a termékforgalmazás, beszerzés, anyaggazdálkodás, készletezés, raktározás, anyagmozgatás, termeléstervezés és termelésirányítás, valamint az értékesítés, áruelosztás és szállítás gazdálkodási, vezetési, szervezési és módszertani kérdéseivel foglalkozik.

Hirdetés
Stihl

Stihl

Makita láncfűrész - Stihl láncfűrésszel azonos minőség. Benzin és elektromos motorú kivitelben, könnyű használat hosszú élettartalom. A világon az egyik legtöbbet eladott motoros fűrész a Stihl láncfűrész. Magyarországon a Stihl márka - a Hiltihez hasonlóan - teljesen összeívódott a motoros fűrészekkel. Így a köznyelvben a motoros láncfűrészekre általánosan használatos kifejezéssé vált stilfűrész. Az évtizedek során szerzett tapasztalatoknak köszönhetően a Stihl a motoros láncfűrészek mellett mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépeket gyárt - motoros kaszák, motoros fűrészek, sövényvágók, darabolók stb.

TimoCom Soft- & Hardware GmbH

TimoCom Soft- & Hardware GmbH

Magunkról TimoCom - A fuvarozás jövője A TimoCom Soft- und Hardware GmbH a szállítmányozási szakma szolgáltatójának tekinti magát. Partneri viszonyban, a lényegre koncentrálva professzionális megoldásokat fejlesztünk, amelyek tartósan növelik ügyfeleink hatékonyságát és termelékenységét - egész Európában. Cselekedeteinket az innováció és a minőség határozza meg, ez segíti a szállítmányozási szakma tartós versenyképességét. Csak néhány év telt el az alapítás óta, de a TimoCom mostanra jól prosperáló középkategóriájú vállalattá nőtte ki magát, és folyamatosan fejlődik tovább. A szállítmányozásban van egy új, megbízható partner, akire a 90-es évek közepétől mindig lehet számítani: a TimoCom Soft- ∓mp;ardware GmbH! Akkoriban úgy tűnt, nagy igény van egy valóban méltányos ár/érték-arányú fuvar- és raktérbörzére. Ebben a helyzetben született meg a gondolat, hogy pótolják ezt a hiányt a piacon. Alighogy megszületett az ötlet, a vérbeli szállítmányozó Jens Thiermann és Jürgen Moorbrink, valamint az informatikai szakember Gunther Matzaitis és Oliver Schubert minden szabad percüket arra használták, hogy megvalósítsák a közös víziót.

Tuti menü