Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ipari park linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Ipari park képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: iparipark.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 104 db
 Batta Ipari Park

Batta Ipari Park

A Batta Ipari Park (BIP) kis-, nagy-, valamint multinacionális befektetők számára azonos feltételek mellett biztosítja a 'zöld mezős' letelepedés lehetőségét és a működés kulturált környezetét. A BIP betelepítésének koncepcióját rugalmasan, olyan megfontolások alapján alakítottuk ki, hogy a különféle hely- és közműellátási igényű befektetők igényeit egyaránt ki tudjuk elégíteni. A BIP jelenleg két övezetre oszlik, az egybefüggő nagybefektetői területre, és a többi, változó nagyságú parcellákra osztott területre. A terület ipari övezet, területére a városi településrendezési tervben meghatározott előírások érvényesek.

 Észak-Balatoni Környezetipari-  és Veszélyeshulladék-kezelő

Észak-Balatoni Környezetipari- és Veszélyeshulladék-kezelő

2009. április 23-án Dr. Kovács László, a Hunest Biorefinery Kft ügyvezető igazgatója tartott előadást a balatonfűzfői Öveges József Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium diákjainak, majd azt követően az Irinyi János Általános Iskola tanulóinak.

 Esztergomi Ipari Park

Esztergomi Ipari Park

Már most bérelhető raktár (előbérleti szerződés) a 2010. májusi átadású esztergomi csarnokban, amelyet az AML Iparház Kft. üzemeltet. A csarnokban (inkubátorházban) bérelhető raktár kamion beállási lehetőséggel, iroda és műhely. A bérelt területek igény szerinti alakíthatóak! A beruházás 2009. októberében keződik, amelynek végén, az első ütembe 3000 nm-t adunk át. A csarnok területe igény szerint 5000 nm-rel bővíthető. A csarnokhoz tartozó területen (16 500 nm-es telek) a területen 500 nm-es szabadtéri örzött raktározási lehetőség is van. A csarnok területe Összes terület: 3000 nm Kiadó terület: van még kiadó terület Belmagasság: 6 m A park területe: 16 500 nm Bérleti díj: 5 Euró/nm/hó + ÁFA Minimum kivehető terület: 270 nm A csarnok további tulajdonságai Éjjel-nappali portaszolgálat és biztonsági szolgálat Kamionbeállási lehetőség 420 nm-es szekciónként, összesen 6 db. Temperált nyugati irodák Raktárak külön egyedi mérőórákkal elátotta (közműv) Internet-csatlakozás Akadálym entes terület

 Ipari parkok hazánkban

Ipari parkok hazánkban

Ipari parkok Magyarországon Hazánkban az ipari parkok a huszadik század végén, a 90-es években jöttek létre a fejlett gazdasággal rendelkező országok mintájára. Megjelenésük kitűnő példája annak, hogy a rendszerváltás időszakában miként jöttek létre új típusú szervezetek, s ezek hogyan tudnak érdemlegesen hozzájárulni az iparfejlődés, a gazdaságfejlesztés, a tőkeszervezés, a partnerkapcsolatok kiépítése, a marketing, az oktatás, a képzés, és egyéb témakörök fontos és új kérdéseinek megválaszolásához. A gazdasági élet aktív szereplői hamar felismerték az ipari parkok kialakításában rejlő lehetőségeket. Az ipari parkok kiemelt gazdaságszervező funkciót látnak el és létrehozásuk óta szerves részévé váltak az ország és a régiók életének, kapcsolatépítő, finanszírozási, ösztönzési megoldásokat kínálnak. Az ipari parkok a gazdaság konszolidálásának részeként és eredményeként alakultak ki és értek el sikereket. Kezdetben a munkahelyteremtés, a fejlett technológia bevonása voltak az alapvető célok. Ma már minden nyolcadik ipari foglalkoztatott a több mint 100 ipari park valamelyikében dolgozik, az ipari termelés negyedét, - az ipari export 40 %-át - az ide települt cégek állítják elő.

 KÉSZ Holding Zrt.

KÉSZ Holding Zrt.

2007-ben mérföldkőhöz érkezett az alapításának 25. évfordulóját ünneplő KÉSZ Csoport: az anyacég KÉSZ Kft. és leányvállalatai valódi holding szervezetbe tömörültek, a profiltisztítás és a hatékonyság növelésének céljából. Megalakult a KÉSZ Holding Vállalkozásfejlesztő és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság, mely a jövőben irányítja a cégcsoportot. A KÉSZ Holding Zrt. a KÉSZ Csoport vezető társasága, Magyarország és a régió egyik meghatározó befektetője, vagyonkezelő vállalata. A Holding elsődleges célja a KÉSZ vállalatcsoport hatékony stratégiájának kialakítása és megvalósítása, azaz a KÉSZ-t az egyik vezető gazdasági tényezővé emelni. Az alapvető célkitűzés a KÉSZ szerepének további növelése az építési, gyártási tevékenységeken túl az ingatlanfejlesztésben, a környezetiparban és az infokommunikációban. A cégcsoport ezeknek az iparágaknak a meghatározó erejévé kíván válni. A Holding hatékony befektetőként nemcsak megalkotja a közép- és hosszútávú stratégiákat, a fejlesztési koncepciókat, hanem gondoskodik azok finanszírozásáról is, valamint menedzseli az eredményes működést. A cég közvetlen feladata a vagyonkezelés és vagyongazdálkodás, az ingatlanfejlesztés, üzemeltet

 Pannova Ipari Park

Pannova Ipari Park

Megjelent az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-Dunántúli Operatív Programjának keretében az Ipartelepítés c. pályázat a régióban működő, illetve letelepülni kívánó, elsősorban gyártó valamint szolgáltató vállalkozások korszerű telephelyi feltételeinek megteremtéséért. Telephelyfejlesztésre és modernizációra vonatkozó pályázatát térítésmentesen elkészítjük, amennyiben az PANNOVA Ipari Parkban telepedik le! A PANNOVA Ipari Park kiegészítő szolgáltatásaival túlmutat egy egyszerű ipari park keretein. Egyértelműen egy olyan koncentrált ipari termelő centrum létrehozása volt a célunk, amely idővel egy újraiparosodó térség fejlesztési központjává válhat, éppen ezért opcionálisan igénybe vehető, egyedi szolgáltatásokkal várjuk a betelepülőket. A meglévő telephelyek, illetve az új telephelyek kialakításához és fejlesztéséhez most pályázati támogatást kaphat a Dél-Dunántúli Operatív Program keretében! A pályázat részletei: A pályázat olyan vállalkozások telephelyeinek fejlesztésére vonatkozik, amelyek vállalják, hogy cserébe minimum 20 új munkahelyet teremtenek, és ezt a projekt befejezését követő 3 naptári évben fenntartják.

A Tiszta Ügy

A Tiszta Ügy

Ipari parkok kültéri és beltéri takarításához ajánljuk vezetőüléses seprő és padozattisztító berendezéseinket. Akkumulátoros és robbanómotoros kivitel mellett a kettő kombinációja is megoldható. Minden egyéb ami tisztítástechnológia egy helyről beszerezhető, kiszállítással.

Alba Ipari és Kereskedelmi Zóna

Alba Ipari és Kereskedelmi Zóna

Az Alba Ipari és Kereskedelmi Zóna Székesfehérvár hagyományos ipari övezetének peremén, az M7-es autópályáról a városközpontba bevezető 8-as és 62-es nemzetközi főút mellett helyezkedik el, ahol számos ipari és kereskedelmi létesítmény található. A hatályos építési rendeleteknek és városrendezési elképzeléseknek megfelelően a terület környezetbarát ipari és kereskedelmi tevékenység folytatására alkalmas. Könnyű megközelíthetősége, az autópálya és a határoló főutak felőli kiváló ráláthatóság, valamint a teljesen kíépített infrastruktúra következtében kitűnő lehetőséget kínál korszerű üzemek, raktárok, kereskedelmi egységek kialakítására. Engedje meg, hogy ajánlatunk előtt röviden bemutassam Ipari Parkunkat: Társaságunk 1993-ban alakult 51 M Ft törzstőkével. Tulajdonosai: - az Aranybulla Mg. Rt. 94 % - a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata 3 % - Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 3 % 1997-ben az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium által meghirdetett pályázaton elsők között kaptuk meg az "Ipari Park" címet, mely azt bizonyítja, hogy az Alba Ipari Zóna fejlesztése megfelel a nemzetközi és hazai ipari parkokkal kapcsolatos kritériumoknak.

ÁTI-Sziget Ipari Szolgáltató Központ Kft

ÁTI-Sziget Ipari Szolgáltató Központ Kft

A 2002. március 1-jétől ÁTI-Sziget Ipari Szolgáltató Központ Kft. néven működő cégünk az egykori Csepel Autógyár területéből 80 hektárnyi részt vásárolt meg a rajta lévő épületekkel együtt. Ez az ingatlan együttes a Csepel-szigeten, Budapesttől 12 km-re délre, Szigetszentmiklós város és Szigethalom község között található. Megközelítése kiváló. Budapestről Halásztelken, Szigetszentmiklóson, vagy Dunaharasztin keresztül érhető el. Mindegyik útvonalon lehet csatlakozni az MO-s körgyűrűre. A Budapest/Fehihegy közforgalmi repülőtér 25 km-re fekszik az ÁTI-SZIGET Kft.-től, míg a vízi szállítás a Budapest-Csepel Szabadkikötőből oldható meg (16 km).Az ipartelep tömegközlekedéssel Budapestről a Ráckevei HÉV-vel, illetve Volán járatokkal könnyen elérhető. A legközelebbi MÁV állomás Taksonyban és Soroksáron található. A telephely 80 hektárján 190 ezer nm felépítmény (gyárcsarnokok, irodaházak, raktárak) található. Ezek jelentős része hasznosításra vár. Több csarnokban folyik termelés. A területen működő cégek részére teljes körű ipari parki és infrastrukturális szolgáltatást nyújtunk.

Hirdetés
Autóker Logisztikai Kft.

Autóker Logisztikai Kft.

Szolgáltatások: Egyre több vállalat tapasztalja, hogy hatékonyabban és gazdaságosabban működhet cége, ha melléktevékenységeit kihelyezi, ezáltal jobban tud koncentrálni fő profiljára. Külső szolgáltatókat bíznak meg bizonyos feladatok elvégzésével, ezzel időt, pénzt és energiát spórolhatnak, valamint hiba lehetőségük is jelentősen csökken. Ipari parkunk sokrétű szolgáltatásaival segíti partnereit: Logisztikai szolgáltatásainkkal csökkentjük a partnereink költségeit, és egyúttal hatalmas terhet veszünk le vállukról. Informatika ágazatunk segít könnyen venni az informatikát, rendbe hozza számítástechnikai hálózatát, optimalizálja, és tervezhetővé teszi a beruházási költségeket, megoldja - műszaki - kommunikációs problémáit, valamint tanácsaival javítja vállalata rendszerének hatékonyságát. Humán erőforrás osztályunk magas szakértelmével segít partnereinknek eligazodni napjaink munkaügyi jogszabályaiban, és minden munkaüggyel, munkaerővel kapcsolatos problémában. Kollégáink több évtizedes szakmai tudása megfelel a legnagyobb cégek követelményeinek is, és egyúttal elengedhetetlen feltétele az általunk nyújtott színvonalas szolgáltatásnak.

Balassagyarmati Ipari Park

Balassagyarmati Ipari Park

Tisztelt Befektetők ! Balassagyarmat Nógrád Megyében, Budapesttől 70 km-re, autóval mindössze 1 órányira, Észak-keletre fekvő kisváros a Magyar - Szlovák államhatáron. A nagy múltú település az Észak-déli irányú nemzetközi tranzitkereskedelem egyik jelentős határátkelő helye. A városban regionális vámügyi központ található. Városunkban települt le Európa egyik legnagyoibb kompresszorgyártó cége, a Delphi Harrison Calsonic amerikai-japán vegyes vállalat, aki beszálítókat keres. Nagyberuházásunkon kívül, Ipari Parkunk is várja a betelepülőket! A 13,5 hektár nagyságú balassagyarmati Ipari Park teljes körű infrastruktúrával ellátott területe kiválóan alkalmas a kis- és középvállalkozások letelepedésére. (teljes közműkiépítés: elektromos energia, víz-, szennyvízhálózat, gázellátás, telefonhálózat, nehézkamion-forgalomra méretezett aszfaltozott út, térvilágítás, stb.) A befektetők, vállalkozók részére 10 db telephely áll rendelkezésre, egyenként 0,7 ha- tól, 1,5 ha-ig, változó telekméretekkel, de az ettől eltérő igényeket is rugalmasan tudjuk kezelni, igazodva a befektető elképzeléseihez.

Barcikai Ipari Park

Barcikai Ipari Park

A Barcikai Ipari park 2007 novemberében nyerte el az ipari park címet. A Barcikai Ipari Park Kft. 2008. július 1-jén kezdte meg a munkálatokat. A törzstőke 6 millió forint. A Kft. 100%-ban a Kazincbarcika Város Önkormányzatának tulajdonában áll. Az Ipari Park teljes területe 80 ha, melyből 33 ha törzsterület, 15 ha fejlesztési terület és 49 ha zöldmezős terület. A törzsterületen már teljes egészében kiépült a befektetők fogadásához szükséges vonalas infrastruktúra: a 26-os főút mentén víz, szennyvíz, csapadékvíz elvezetés, gázhálózat, villamos energia ellátás, közvilágítás és a nagysebességű telekommunikációs hálózat (a törzsterületen a T-COM hálózatra kapcsolódás azonnal biztosítható ill. a T-mobil, Pannon GSM és a Vodafone rádiótelefon-hálózatok a teljes ipari zóna területén elérhetők.) A jó elhelyezkedés, a közlekedési-, szállítási adottságok és a rendelkezésre álló nagy terület révén az ipari park kiválóan alkalmas kereskedelmi, áruelosztó központok, raktárbázisok, vámudvar és szolgáltató- vagy a közelében lévő Miskolc nagyváros cégeinek beszállító vállalkozások megtelepülésére.

Bélapátfalvai Ipari Park

Bélapátfalvai Ipari Park

1994 augusztusában elrendelték a '70-es évek végén mintegy 11 milliárd forintos beruházásként létrejött bélapátfalvi cementgyár privatizációját. A BÉCEM Rt. tulajdonosává a svájci Holcim Ltd. - korábban Holderbank -, a német Heidelberg Cement Group, a Schwenk Zementwerke vált. A korábban mintegy 1100 embert foglalkoztató üzemben még a leépítés utolsó fázisában is kb. 300 fő dolgozott. Az utcára került emberek tovább növelték a Heves megyei település egyébként is magas munkanélküliségét. A település a gyárbezárás következtében elveszítette éves költségvetésének 15-20 százalékát, hiszen a gyár korábban évi 50 millió forint iparűzési adót fizetett. A svájci és német tulajdonba került gyár bezárását követően Horváth László fideszes országgyűlési képviselő folytatott kemény harcot annak érdekében, hogy a dolgozókat és az önkormányzatot sújtó drámai helyzet mihamarabb megoldódjon. Végül a multinacionális vállalatok tulajdonosai és vezetői úgy döntöttek, hogy 1,5 milliárd forint készpénzt bocsátanak adományként egy gazdasági felzárkóztatást megcélzó közhasznú társaság rendelkezésére.

Bicske M1 Ipari Park

Bicske M1 Ipari Park

A Bicske-M1 Ipari Park és Logisztikai Központ iparterület besorolású ingatlanegyüttes Budapest és Győr között félúton, az M1 autópálya 48. kilométerénél, az autópálya két oldalán helyezkedik el. Az autópályáról történő megközelítés jelenleg (tekintettel arra, hogy a le- és a feljáratok közvetlenül az ipari park mellett még nem épültek meg) a bicskei lejáraton, vagy a mintegy 4,5 km-re lévő OMV benzinkútról lehetséges. A közvetlen autópálya kapcsolat megépítésére 2 éven belül kerül sor. Az ipari park nyugati oldalán mintegy 185.000 m2-en vasútállomás, teherpályaudvar, kamionkikötő, vámszabadterület és logisztikai központ funkciójú ingatlan található. A teherpályaudvar - a teljes rekonstrukció után - az 500 m-re lévő Szárliget vasútállomáson keresztül villamos vontatású vasúti kapcsolatot teremt az országos vasúti hálózattal. Az ipari park keleti oldalán egy 550.000 m2-es, kutatás-fejlesztés, gyártás és logisztikai központ funkciójú terület található, melyen mintegy 7.340 m2 iroda és 1800 m2 üzemcsarnok meglévő épület áll rendelkezésre.

Budaörsi Ipari Park (BITEP)

Budaörsi Ipari Park (BITEP)

A Budaörsi Ipari és Technológiai Park Budapest nyugati kapujában, az M1, M7, M0 autópályáktól kb. 800 méterre helyezkedik el Budaörs nyugati iparterületén. A terület a Budakeszire vezető Gyár út (Budakeszin Budaörsi út) és 1-es út által határolt területen belül fekszik. Budaörsről Magyarország bármely pontja könnyen elérhető mind szárazföldön, mind légi úton. A BITEP 55 hektáros területe egyedülálló módon erdőbe ágyazott, körülötte tájvédelmi területek találhatók. Mind a menedzsment környezettudatos szemlélete, mind pedig a környező védett terület miatt a parki működésben hangsúlyos szerepet kap a környezetvédelem. A park erdőbe-zöldbe ágyazott területét már felújított, valamint - a zöldmezős fejlesztési területeken - folyamatosan épülő új épületek színesítik.A park három független, 24 órán keresztül nyitva lévő kapuval rendelkezik. A betelepült cégek így szabadon használhatják az 1-es útra, és a két Budakeszi útra nyíló kaput. A park jó minőségű, a közelmúltban kiépített belső úthálózattal rendelkezik.

Claudius Ipari és Innovációs Park Kft.

Claudius Ipari és Innovációs Park Kft.

Többségük letelepedését Szombathely központi fekvése és a határon is átnyúló szerepe mellett a kiváló infrastruktúra motiválta, jó páran pedig az itteni képzett munkaerőre alapozva döntöttek a vasi megyeszékhely mellett. A "Claudius" Ipari Parkban letelepedett nagy termelési értéket produkáló cégek döntően valamely csúcstechnológiára alapozzák termelésüket, tevékenységükre a színvonalas szaktudással párosuló munkavégzés és a magas szellemi munkahányad a jellemző. A "Claudius" Ipari és Innovációs Park Kft. a korábbiakban is számos módon próbálta segíteni a vállalkozások munkáját, még jobb kiszolgálásuk érdekében, a hagyományos ingatlanforgalmazói tevékenység mellett több más - pályázatírási, őrzés-védelmi, könyvelési, képzési - szolgáltatás közvetítésével is a rendelkezésükre állunk. A "Claudius" Ipari és Innovációs Park Kft. ezzel párhuzamosan arra törekszik, hogy a városban otthonra találó cégek beszállítói hátterét lehetőség szerint helyi vállalkozások adják. E kis- és közepes vállalkozások megerősödéséhez, illetve a nagyobb cégekkel való együttműködéséhez nyújt infrastrukturális és technikai segítséget az ipari park központjában 2004 tavaszára felépült

Cora ingatlanok

Cora ingatlanok

Amennyiben Ön: gyorsan és hatékonyan szeretné elképzeléseit megvalósítani, szeretné elkerülni a hosszadalmas és bonyolult hivatali ügyintézést, vállalkozását magasabb szintre emelné, fejlődő, frekventált csomóponti helyekre tenné vállalkozását, akkor bemutatjuk Önnek a CORA által nyújtott előnyöket és lehetőségeket. Az értékesítésre kínált területek nagy forgalmú csomópontokban helyezkednek el teljes, kiépített közműhálózattal rendelkeznek 1/1 tulajdoni hányadú, per-, teher-, és igénymentes telkek, mindennemű korlátozás nélkül kereskedelmi és ipari park jellegéből adódóan kiváló beépíthetőségi mutatókkal rendelkeznek A CORA Áruházak megteremtették a kereskedelmi parkok vásárlói bázisát, az áruházak napi szinten több ezres nagyságú potenciális vásárlót, ügyfelet vonzanak az Önnek kínált területre, amivel a CORA úttörő szerepet vállalt a partner kereskedelmi egységek előtt. Célunk, hogy segítsük a CORA Ingatlanokon megvalósuló projekteket, hogy minél meghatározóbb kereskedelmi központok jöjjenek létre,hogy az egyes kereskedelmi egységek, közösen minél nagyobb vásárlóerőt vonzzanak

Tuti menü