Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Környezetvédelem képes leírás - Ipari park.tlap.hu
részletek »

Környezetvédelem - Ipari park.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: iparipark.tlap.hu » Környezetvédelem
Keresés
Találatok száma - 8 db
 Észak-Balatoni Környezetipari-  és Veszélyeshulladék-kezelő

Észak-Balatoni Környezetipari- és Veszélyeshulladék-kezelő

2009. április 23-án Dr. Kovács László, a Hunest Biorefinery Kft ügyvezető igazgatója tartott előadást a balatonfűzfői Öveges József Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium diákjainak, majd azt követően az Irinyi János Általános Iskola tanulóinak.

Energiatakarékos öntözőrendszer

Energiatakarékos öntözőrendszer

A lapunkra látogató elsősorban a kertépítés és az öntözőrendszer telepítés témáját felölelő adatokkal és tanácsokkal találkozhat. Így megtudhatja, hogy a víztakarékos öntözőrendszer kialakításának, milyen szempontjai vannak, és megtudhatja, hogy az öntözőrendszer fontos része a környezetvédelemnek, valamint a fenntarthatóságnak. Hiszen az öntöző energiatakarékos, egészséges és szép környezetet teremtő készülék.

Konténeres sitt szállítás Boboco Kft

Konténeres sitt szállítás Boboco Kft

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

Környezetvédelem

Környezetvédelem

Környezetvédelem online: hírek a környezetvédelem világából, technológiák, pályázatok. Környezetvédelem mindenek felett A kornyezetvédelem.net azzal a céllal jött létre, hogy szórakoztatóan de mégis komolyan az olvasóink tudomására jutassuk a környezetvédelemmel kapcsolatos legfrissebb eseményket, híreket és technológiákat. Az oldal eljutott arra a szintre, hogy rendszeresen olvasott és kedvelt csomópontjává vált a ennek a témának a neten érdeklődők körében. Rengeteg levelet és kérést kapunk rendszeresen, melyeket időnkhöz mérten eddig sikeresen tudtunk kezelni. Természetesen továbbra is várjuk az érdekes vagy felháborító illetve elgondolkodtató témákat cikkeket amelyeket meg szeretnének osztani más hasonló érdeklősésű olvasóval. További jó szórakozást kíván a kornyezetvelem.net csapata

Környezetvédelmi engedélyeztetés

Környezetvédelmi engedélyeztetés

A környezetre nagyobb hatást gyakorló tevékenységek vagy beruházások megkezdése csak környezetvédelmi engedélyeztetés után lehetséges. A tervezett beruházás paraméteritől függően az alábbi eljárások lefolytatása válhat szükségessé: előzetes vizsgálat, környezeti hatásvizsgálati eljárás, egységes környezethasználati engedélyezési eljárás. A különböző eljárásokban közös, hogy mindegyik eljárás megindítása előtt a beruházónak egy engedélykérelmi dokumentációk kell összeállíttatni amelyben be kell mutatni a beruházás környezetre gyakorolt hatását. Az engedélykérelmi dokumentációk összeállítását és folyamatos környezetvédelmi tanácsadás végzését vállalom.

Környezetvédelmi szolgáltatás

Környezetvédelmi szolgáltatás

A Sövit Környezetvédelmi Kft. vállalja Magyarország egész területén környezetvédelmi engedélykérelmek (egységes környezethasználati engedély - IPPC, hulladékkezelési engedély, vízjogi engedély, stb.) elkészítését, bevallások összeállítását, környezetvédelmi mérések kivitelezését, valamint teljeskörű környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátását ipari parkok részére is.

Öntözőrendszer - A legkissebb vízfogyasztás!

Öntözőrendszer - A legkissebb vízfogyasztás!

Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Tíz éve telepítek és tartok karban öntözőrendszereket. Budapesttől 120 km-es körzetben vállalok öntözőrendszer telepítést. Referenciáim vannak Budapesten, Győrben, Székesfehérváron, Siófokon, Veszprémben, Kecskeméten és Szolnokon. Az öntözőrendszer felmérését és az árajánlat készítést ingyenesen vállalom. Az öntöző.hu oldalon részletesebb információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, az allergiások körében való népszerűségéről, mivel az öntözőrendszer megköti a port és a polleneket a levegőben! Referenciaképeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek. Továbbá képeket nézhet meg az öntözőrendszer alkatrészeiről is. Lapom hasznos tanácsokkal látja el, hogy az öntöző választás sikeres legyen. Itt leírom az öntöző választási szempontokat. Állandó öntöző akcióval és két év öntöző telepítési és alkatrész garanciával várom az Ügyfelek érdeklődését!

Papírgyűjtés, hulladékhasznosítás

Papírgyűjtés, hulladékhasznosítás

Cégünk 1996 óta foglalkozik papírok, szelektív gyűjtésének megszervezésével. Nyomdai, áruházi, irodai papírhulladék gyűjtése, feldolgozása. Szelektív hulladékgyűjtés, átvétel, hasznosítás. Hulladékok újrafeldolgozása professzionális módon. Iratmegsemmisítés. Az eltelt időszakban több nyomda és üzem (Avon Kft, Hírker Rt, Kardiológiai Intézet, stb.), ill. a lakossági papírhulladék-mentesítésben veszünk részt. Iskolákban, óvodákban 1,1 köbméteres vagy nagykonténeres gyűjtést szoktunk szervezni. Lakosságnál 240 literes vagy 1,1 köbméteres konténerbe gyűjtik a papírt, amit a lépcsőházban tárolnak. Több papírgyárral van kapcsolatunk a begyűjtött papír újrahasznosítása érdekében. Nagyteljesítményű papírdaráló gépünkkel a bálázás munkafolyamata előtt, vállaljuk a beérkezett papírok megsemmisítését is.

Tuti menü