Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közép-Magyarország régió képes leírás - Ipari park.tlap.hu
részletek »

Közép-Magyarország régió - Ipari park.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: iparipark.tlap.hu » Közép-Magyarország régió
Keresés
Találatok száma - 15 db
 Batta Ipari Park

Batta Ipari Park

A Batta Ipari Park (BIP) kis-, nagy-, valamint multinacionális befektetők számára azonos feltételek mellett biztosítja a 'zöld mezős' letelepedés lehetőségét és a működés kulturált környezetét. A BIP betelepítésének koncepcióját rugalmasan, olyan megfontolások alapján alakítottuk ki, hogy a különféle hely- és közműellátási igényű befektetők igényeit egyaránt ki tudjuk elégíteni. A BIP jelenleg két övezetre oszlik, az egybefüggő nagybefektetői területre, és a többi, változó nagyságú parcellákra osztott területre. A terület ipari övezet, területére a városi településrendezési tervben meghatározott előírások érvényesek.

ÁTI-Sziget Ipari Szolgáltató Központ Kft

ÁTI-Sziget Ipari Szolgáltató Központ Kft

A 2002. március 1-jétől ÁTI-Sziget Ipari Szolgáltató Központ Kft. néven működő cégünk az egykori Csepel Autógyár területéből 80 hektárnyi részt vásárolt meg a rajta lévő épületekkel együtt. Ez az ingatlan együttes a Csepel-szigeten, Budapesttől 12 km-re délre, Szigetszentmiklós város és Szigethalom község között található. Megközelítése kiváló. Budapestről Halásztelken, Szigetszentmiklóson, vagy Dunaharasztin keresztül érhető el. Mindegyik útvonalon lehet csatlakozni az MO-s körgyűrűre. A Budapest/Fehihegy közforgalmi repülőtér 25 km-re fekszik az ÁTI-SZIGET Kft.-től, míg a vízi szállítás a Budapest-Csepel Szabadkikötőből oldható meg (16 km).Az ipartelep tömegközlekedéssel Budapestről a Ráckevei HÉV-vel, illetve Volán járatokkal könnyen elérhető. A legközelebbi MÁV állomás Taksonyban és Soroksáron található. A telephely 80 hektárján 190 ezer nm felépítmény (gyárcsarnokok, irodaházak, raktárak) található. Ezek jelentős része hasznosításra vár. Több csarnokban folyik termelés. A területen működő cégek részére teljes körű ipari parki és infrastrukturális szolgáltatást nyújtunk.

Autóker Logisztikai Kft.

Autóker Logisztikai Kft.

Szolgáltatások: Egyre több vállalat tapasztalja, hogy hatékonyabban és gazdaságosabban működhet cége, ha melléktevékenységeit kihelyezi, ezáltal jobban tud koncentrálni fő profiljára. Külső szolgáltatókat bíznak meg bizonyos feladatok elvégzésével, ezzel időt, pénzt és energiát spórolhatnak, valamint hiba lehetőségük is jelentősen csökken. Ipari parkunk sokrétű szolgáltatásaival segíti partnereit: Logisztikai szolgáltatásainkkal csökkentjük a partnereink költségeit, és egyúttal hatalmas terhet veszünk le vállukról. Informatika ágazatunk segít könnyen venni az informatikát, rendbe hozza számítástechnikai hálózatát, optimalizálja, és tervezhetővé teszi a beruházási költségeket, megoldja - műszaki - kommunikációs problémáit, valamint tanácsaival javítja vállalata rendszerének hatékonyságát. Humán erőforrás osztályunk magas szakértelmével segít partnereinknek eligazodni napjaink munkaügyi jogszabályaiban, és minden munkaüggyel, munkaerővel kapcsolatos problémában. Kollégáink több évtizedes szakmai tudása megfelel a legnagyobb cégek követelményeinek is, és egyúttal elengedhetetlen feltétele az általunk nyújtott színvonalas szolgáltatásnak.

Balassagyarmati Ipari Park

Balassagyarmati Ipari Park

Tisztelt Befektetők ! Balassagyarmat Nógrád Megyében, Budapesttől 70 km-re, autóval mindössze 1 órányira, Észak-keletre fekvő kisváros a Magyar - Szlovák államhatáron. A nagy múltú település az Észak-déli irányú nemzetközi tranzitkereskedelem egyik jelentős határátkelő helye. A városban regionális vámügyi központ található. Városunkban települt le Európa egyik legnagyoibb kompresszorgyártó cége, a Delphi Harrison Calsonic amerikai-japán vegyes vállalat, aki beszálítókat keres. Nagyberuházásunkon kívül, Ipari Parkunk is várja a betelepülőket! A 13,5 hektár nagyságú balassagyarmati Ipari Park teljes körű infrastruktúrával ellátott területe kiválóan alkalmas a kis- és középvállalkozások letelepedésére. (teljes közműkiépítés: elektromos energia, víz-, szennyvízhálózat, gázellátás, telefonhálózat, nehézkamion-forgalomra méretezett aszfaltozott út, térvilágítás, stb.) A befektetők, vállalkozók részére 10 db telephely áll rendelkezésre, egyenként 0,7 ha- tól, 1,5 ha-ig, változó telekméretekkel, de az ettől eltérő igényeket is rugalmasan tudjuk kezelni, igazodva a befektető elképzeléseihez.

Budaörsi Ipari Park (BITEP)

Budaörsi Ipari Park (BITEP)

A Budaörsi Ipari és Technológiai Park Budapest nyugati kapujában, az M1, M7, M0 autópályáktól kb. 800 méterre helyezkedik el Budaörs nyugati iparterületén. A terület a Budakeszire vezető Gyár út (Budakeszin Budaörsi út) és 1-es út által határolt területen belül fekszik. Budaörsről Magyarország bármely pontja könnyen elérhető mind szárazföldön, mind légi úton. A BITEP 55 hektáros területe egyedülálló módon erdőbe ágyazott, körülötte tájvédelmi területek találhatók. Mind a menedzsment környezettudatos szemlélete, mind pedig a környező védett terület miatt a parki működésben hangsúlyos szerepet kap a környezetvédelem. A park erdőbe-zöldbe ágyazott területét már felújított, valamint - a zöldmezős fejlesztési területeken - folyamatosan épülő új épületek színesítik.A park három független, 24 órán keresztül nyitva lévő kapuval rendelkezik. A betelepült cégek így szabadon használhatják az 1-es útra, és a két Budakeszi útra nyíló kaput. A park jó minőségű, a közelmúltban kiépített belső úthálózattal rendelkezik.

DÉLI KAPU Business Park

DÉLI KAPU Business Park

Egy vonzó hazai iparterület, fejlesztési befeketés. A fővárostól Budapest centrumától 41 km-re, az agglomeráció dél-keleti kapujában, 41 hektár (410 000 m2) zöld mezős ipari fejlesztési terület, az M5-ös autópálya újhartyáni csomópontjánál eladó. A Déli Kapu Business Park a X. EU KORRIDOR mentén helyezkedik el. Budapesti agglomeráció dél-keleti kapujában, az elkerülő M0 gyűrűtől 20 km-re. Nemzetközi légi (Budapest FERIHEGY) és vízi (CSEPEL Szabadkikötő) csomópontoktól 34km-re. Budapest Centrumtól 41km-re az M5 autópálya ÚJHARTYÁNI csomópontjában. Területfelhasználás szabályozás, beépíthetőség. IG ipari gazdasági övezet. Minimális telekméret 1 hektár (10 000 m2). Megengedett legnagyobb beépíthetőség mértéke 45%. Előírt legkisebb zöldfelület mértéke 35%. Szinterületi mutató (bruttó beépített terület osztva a telek területével) 0,7. Maximális építmény magasság 15m. A DKBP területekhez teljes körű és jelentős kapacitású infrastruktúra ellátás áll rendelkezésre ...

Dunavarsány Ipari Park

Dunavarsány Ipari Park

Szeretettel köszöntjük a Dunavarsány Ipari Park honlapján! A következő oldalakon igyekeztünk minden olyan információt összegyűjteni, amely hasznos lehet a betelepülni szándékozó cégek számára. Bízunk benne, hogy minden szükséges információt könnyen megtalál. Amennyiben bármi kérdése felmerül, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. A Park létrehozásának célja: A Közép-Magyarországi Régióban fekvő Dunavarsány Ipari Parkot tulajdonosaik elsősorban a multinacionális, valamint a hazai nagy vállalatok jelentős területigényű letelepedésének, valamint a beszállítók és a helyi vállalkozások letelepedésének elősegítésére hozták létre. A terület adottságai közül elsősorban a kedvező telekárat, a kiváló megközelíthetőséget, a mérsékelt helyi adót és a Budapestről, valamint az egész agglomerációból könnyen elérhető kvalifikált munkaerőt érdemes kiemelni. A környéken már megtelepedett vállalatok, illetve az új fejlesztések számottevő tőkét koncentrálnak ebben a dinamikusan fejlődő térségben. A park elsősorban logisztikai, elektronikai, élelmiszeripari és gépipari cégek ideális telephelye. Az ipari park tulajdonosának további fejlesztéseiről bővebben.

EGBP

EGBP

Az East Gate Business Park megvalósulásában a hazai ipari ingatlanpiac vezető fejlesztője és kapcsolódó leányvállalatai játsszák a fő szerepet. A tapasztalt csapat integrált szolgáltatáscsomagot nyújt. Az M3 és M0 találkozásánál található East Gate Business Park Budapest észak-keleti vonzáskörzetének legnagyobb modern üzleti parkja. Területén raktározási, gyártási és kereskedelmi célokra egyaránt alkalmas modern csarnokok és a kategóriás irodák bérelhetőek. A minőségi szolgáltatáscsomag kiemelt eleme az egyedi igények maximális kielégítése, melyre a fejlesztésben résztvevő tapasztalt csapat jelenti a garanciát. A Centre For Your Business Opportunites Előnyök: - irodák és csarnokok egy helyen, - személyre szabott, egyedi megoldások, - magas minőségű, modern épületek, - stratégiai elhelyezkedés, - parkszerűen kialakított környezet, - versenyképes árak, rugalmas bérleti konstrukciók, - alacsony üzemeltetési költségek, - bővülési lehetőség, - tömegközlekedési kapcsolat. Modern raktárak, csarnok típusok, spekulatív épületek típustervek alapján, azonnal rendelkezésre áll, gyors beköltözésre van lehetőség, költséghatékony és rugalmas.

Európa Center

Európa Center

Több mint egy üzleti park ... A Terra Invest Zrt. és a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. a főváros IV. kerületében, Budapest határán megvalósuló közös fejlesztése egyedülálló kereskedelmi és gyártói övezetként a jövő élet és munkaterületét hozza létre az M0-ás körgyűrű és az észak-keleti autópálya közvetlen szomszédságában. A Terra Invest Zrt. ezúton tájékoztatja meglévő és jövőbeni ügyfeleit és partnereit, hogy az Európa Center Üzleti és Logisztikai Park III. ütemének fejlesztése megkezdődött, mely projekt a Közép-Magyarországi Regionális Operatív Program keretein belül 402.000.000,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. Közreműködő szervezet neve, címe és weboldala: Pro-Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. Szolgáltatások: Épület üzemeltetés, Belső terek flexibilis térkialakítással, Telefon és internetházlózat, Utak, zöldfelületek karbantartása, takarítása, Teljes közmű ellátás, Közvilágítás, Biztonsági szolgálat, Parkosított zöldkörnyezet, 24 órás megközelíthetőség ...

Hirdetés
Gödöllői Ipari Park Rt.

Gödöllői Ipari Park Rt.

Gödöllő Magyarország szívében, Budapest keleti agglomerációjában, a főváros közvetlen közelségében kitűnő lehetőséget kínál a hazai és nemzetközi működőtőke számára a letelepedésre és a gyarapodásra. A Gödöllői Innovációs és Logisztikai Park a ferihegyi repülőtér vonzáskörzetében, a 3.sz. főút és az épülő M31-es gyorsforgalmi út csomópontja közelében található.. A Park fekvésének rendkívül kedvező adottsága mellett további komoly alapja volt a program létrehozásáranak a Gödöllőn és környékén működő számos felsőoktatási és kutatási intézmény keretein belül felhalmozódott szellemi tőke, amely segítheti a Parkba megtelepülő vállalkozók projektötleteit, innovációs és fejlesztési tevékenységét. A rendelkezésre álló humán erőforrás és környezeti adottságok alapján Parkunk elsősorban kereskedelmi és logisztikai szektor befektetőinek, valamint a tudásalapú, magas hozzáadott értéket termelő vállalkozások képviselőinek kiemelt érdeklődésére számít. A létrejövő rendszerben az üzleti siker minden alapkelléke rendelkezésre áll, és egyben jól hasznosítja a meglévő helyi előnyöket a terület hagyományait.

Ikaruspark

Ikaruspark

Társaságunk 2003. októbere óta tulajdonosa a főváros XVI. kerületében található Ikarus Ipari Parknak, amely az egykori autóbuszgyár területén létesült. A telephely kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik A buszgyártás, mint meghatározó tevékenység már az elmúlt évtizedben megszűnt, így társaságunk bérbeadás útján hasznosítja az ingatlanon található épületeket, melyek között egyaránt található csarnok raktározási célra, daruzott csarnok gyártási célra, műhely, kisebb alapterületű és belmagasságú raktár, valamint iroda. Jelenleg több, mint 120 000 m2 bérbeadható területet kínálunk partnereinknek, amely 75%-ban hasznosított. Tulajdonosi háttér Az Ikarus Ipari Park tulajdonosai külföldi befektetők- Atlas Estates Limited egy Guernsey-i központtal rendelkező ingatlanberuházó cég, részvényeit (ATLS néven) a Londoni Tőzsde AIM szekciójában is jegyzik. Az Atlas Estates jelenleg öt közép-kelet-európai országban van jelen: Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában, Bulgáriában és Romániában. Az Atlas Estates ingatlanportfolióját az Atlas Management Company Limited kezeli.

Leshegy Ipari-Park

Leshegy Ipari-Park

A Leshegy Kft.-t 1996-ban Szigetszentmiklós Város Önkormányzata, és két magánbefektető alapította, azzal a szándékkal, hogy az MO autóút adottságait kihasználva a város közigazgatási területén befektetőknek zöldmezős beruházási lehetőséget kínáljon fel. Az autóút déli oldalán szabályzási terveknek megfelelően kialakított összközműves ipari,-és kereskedelmi beruházásoknak kínáltunk területeket. A kiváló logiszikai lehetőségekkel éltek is a vállalkozások, mire 2000.-ben elnyertük az Ipari és Innovációs Park címet, mind a 730.000m2 gazdára talált. Az MO autóút déli oldalán fekszik, területe 73 ha. Minden közmű elérhető a területen, az ELMŰ 2007-ben itt épít fel egy 120/20 kV-os trafóállomást. Az Ipari Parkban főleg logisztikai vállalkozások települtek, de gyártó, és kereskedő cégek is dolgoznak nálunk. Első körben minden terület értékesítésre került, de a szerkezet válltások és egyéb körülmények miatt jelenleg is kínálunk építési ingatlanokat megvételre, 5.000 m2-től, 100.000 m2- ig.

Mafilm

Mafilm

Bárki, aki azon gondolkodik, hogy Magyarországon forgat egy mozit talán megkérdezi magától: Miért válasszam a MAFILM-et? Milyen előnyei vannak ennek a cégnek? Itt van néhány információ, amit végig kell gondolnia, amikor a döntést meghozza. A MAFILM, mint a legrégibb, legnagyobb és legismertebb magyar stúdió a magyar filmgyártás szimbóluma is egyben. A MAFILM a szolgáltatások teljes választékát kínálja minden területen, amely a produkcióhoz kapcsolódik Különleges helyzetben vagyunk ahhoz, hogy hivatalosan is garantálni tudjuk a biztonságot a partnereink számára. A MAFILM igazán elérhető árakon dolgozik és alkalmunk van arra, hogy rugalmas ár-stratégiát alkalmazzunk. Összes partnerünk filmjeit a sajátunknak tekintjük, és ennek megfelelően mindent megteszünk azért, hogy minden helyzetben képviseljük. Stábunk tagjai nemzetközi téren is tapasztalt, jól képzett szakemberek. Amikor Magyarországra, mint lehetséges forgatási helyszínre gondol, tudnia kell, hogy a MAFILM a legjobb választás. A közeljövőben tervezzük felépíteni az egyik legnagyobb és legkorszerűbb stúdiót a térségben.

Toperini Ipari Park

Toperini Ipari Park

Üdvözöljük Toprini Ipari Park honlapján! A 26 hektáros területen elhelyezkedő Toperini Ipari Logisztikai Üzleti Park zöldmezős beruházás keretében valósult meg Vác város belterületén, a történelmi városközponttól mindössze 2 km-re délre, a Gödöllőre vezető főút mellett. Az ipari park fejlesztője a Toperini Hungária Kft. A projekt 2000-ben, pályázat útján szerezte meg az "Ipari Park" címet. Vác városának és környékének kedvező földrajzi, közlekedési és gazdasági adottságai számos befektető figyelmét felkeltették, aminek eredményeképpen számos hazai és külföldi, közöttük több világszerte is ismert vállalkozás működik a térségben. Célunk, hogy a Toperini Ipari Park versenyképes kínálatával elősegítsük a térség gazdasági fejlődését, kedvező feltételeket biztosítsunk a Vácott megtelepedni, vagy fejleszteni kívánó gazdasági társaságoknak. Ehhez teljes közműhálózattal ellátott, jól megközelíthető, megvásárolható telkek, bérelhető csarnok-, irodahelyiségek és a működéshez szükséges korszerű szolgáltatások állnak a betelepülni szándékozók rendelkezésére. Az ipari park kiépített belső úthálózattal, saját iparvágánnyal, teljes belső közműhálózattal rendelkezik.

Viktória Ipari park

Viktória Ipari park

Október első napján került bemutatásra az üllői Viktória Ipari Park legújabb fejlesztése. A logisztikai központ immár szerkezetkész épületét Beck Tamással, a Colliers International ipari divíziójának igazgatójával járhatták be a sajtó- és az ingatlanszakma képviselői. Az új raktár- és irodakomplexum bruttó 41,500 m2 alapterületével a Budapest és vonzáskörzetéhez tartozó raktáringatlanok piacán az előkelő harmadik helyet foglalja el mérete alapján. A bejáratott és jól kiépített környezettel rendelkező Viktória Ipari Parkban a K-Sped, a DHL és az Auchan logisztikai központja mellett foglal helyet az új raktárépület. A kiváló megközelíthetőséget a Ferihegyi repülőtér, a régi és új 4-es főút csomópontja, valamint az M0-ás körgyűrű legújabb szakaszának közelsége biztosítja. A Viktória Logisztikai Központ több mint 35,000 m2-es raktározásra alkalmas területét 3,500 m2 galériaterület egészíti ki, melyhez 490 m2 raktáriroda és további 2,300 m2 háromszintes "A" kategóriás iroda társul a fejépületben.

Tuti menü