Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyugat-Dunántúl régió képes leírás - Ipari park.tlap.hu
részletek »

Nyugat-Dunántúl régió - Ipari park.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: iparipark.tlap.hu » Nyugat-Dunántúl régió
Keresés
Találatok száma - 8 db
Claudius Ipari és Innovációs Park Kft.

Claudius Ipari és Innovációs Park Kft.

Többségük letelepedését Szombathely központi fekvése és a határon is átnyúló szerepe mellett a kiváló infrastruktúra motiválta, jó páran pedig az itteni képzett munkaerőre alapozva döntöttek a vasi megyeszékhely mellett. A "Claudius" Ipari Parkban letelepedett nagy termelési értéket produkáló cégek döntően valamely csúcstechnológiára alapozzák termelésüket, tevékenységükre a színvonalas szaktudással párosuló munkavégzés és a magas szellemi munkahányad a jellemző. A "Claudius" Ipari és Innovációs Park Kft. a korábbiakban is számos módon próbálta segíteni a vállalkozások munkáját, még jobb kiszolgálásuk érdekében, a hagyományos ingatlanforgalmazói tevékenység mellett több más - pályázatírási, őrzés-védelmi, könyvelési, képzési - szolgáltatás közvetítésével is a rendelkezésükre állunk. A "Claudius" Ipari és Innovációs Park Kft. ezzel párhuzamosan arra törekszik, hogy a városban otthonra találó cégek beszállítói hátterét lehetőség szerint helyi vállalkozások adják. E kis- és közepes vállalkozások megerősödéséhez, illetve a nagyobb cégekkel való együttműködéséhez nyújt infrastrukturális és technikai segítséget az ipari park központjában 2004 tavaszára felépült

Flextronics

Flextronics

Serving OEM Customers Worldwide Print Design. Build. Ship. Service. Flextronics offers the broadest worldwide EMS capabilities, from design resources to end-to-end vertically integrated global supply chain services. Flextronics designs, builds and ships complete packaged products for its OEM customers and provides after-market and field services to support customer end-to-end supply chain requirements. Flextronics provides more value and innovation to customers by leveraging its global economies of scale in manufacturing, logistics, procurement, design, engineering and ODM services across a wide range of products and customer segments. Flextronics operates in 30 countries with a world-class work force and well-diversified customer market segments and business units. Flextronics' global presence and resources provide enhanced design and engineering solutions that are vertically integrated with manufacturing, logistics, and component technologies to optimize customer operations by lowering costs and reducing time to market. Flextronics successful market strategy is based on several key competitive differentiators, which include.

Győri Ipari Park

Győri Ipari Park

Korszerű telephelyek minőségi környezetben Közép-Európa első működő ipari parkja 1992. őszén nyílt meg Győrben, Nyugat-Magyarország központjában, három ország (Magyarország, Ausztria, Szlovákia) találkozópontján. Fő előnyök: kiváló földrajzi elhelyezkedés Közép-Európa szívében, közvetlen autópálya és vasúti kapcsolattal tisztázott tulajdonviszonyok, talajszennyezettségtől mentes földterület magas színvonalon kiépített infrastruktúra, azonnali közmű rácsatlakozási lehetőség szakképzett munkaerő kínálat - fejlett iskolarendszer helyben gyors és rugalmas helyhatósági ügyintézés széleskörű szolgáltatások letelepedés előtt és után a Park működtetőjétől projektmegvalósítás - igény szerint kulcsrakész - rekordidő alatt Megtelepedett főbb ágazatok: autóbeszállítóipar gépipar textilipar elektronikai ipar műanyagipar szállítmányozás, disztribúció nagykereskedelem

Körmendi Ipari Park

Körmendi Ipari Park

A mintegy 70 hektáros területen jelenleg egy olyan Üzleti és Ipari Park kiépítése folyik, ahol a hangsúlyt a gépjárművekre és a velük kapcsolatban álló üzleti területekre helyezzük. A különböző szakmai ágazatok jelenlétének kiegyensúlyozása értelmében sokoldalú szolgáltató és üzleti területek egészítik ki az ipari parkbeli telepítéseket. Az érdeklődőknek a kezdetektől átfogó telepítési támogatást kínálunk a telepítési projekt-tanácsadástól a mindenre kiterjedő logisztikai szolgáltatásokon át egészen az áttelepítési támogatásokig. Infrastruktúra: Iparter ület építéséhez a legjobb infrastruktúrára van szüksége? Az Üzleti és Ipari Park Eybl Körmend teljesen közművesített telkeken a legkiválóbb infrastruktúrát kínálja az Ön ipartelepítése számára. Így minden lényeges infrastruktúrához, úgymint, áram, gáz, ivóvíz, szenny és esővíz-elvezetés, telefonvezeték biztosítja a csatlakozási lehetőséget a mindenkori telekhatárig. Projektjének várható fogyasztási adatai alapján készséggel megállapítjuk Önnek a szükséges infrastruktúra-közegek mindenkori aktuális csatlakozási díjait a telekhatártól ...

Sopron Dél-Keleti Ipari Park

Sopron Dél-Keleti Ipari Park

SOPRONI IPARI ZÓNA Szolgáltató Kft. 2005 év novemberében nyerte el a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumban kiírásra került Ipari Park cím pályázatot és azóta jogosult a SOPRON DÉL - KELETI IPARI PARK cím használatára. A Soproni Ipari Zóna Kft. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának terveivel, fejlesztési céljaival összhangban - Sopron Dél-keleti gazdasági területének Szabályozási Tervével egyezően, ipari parkot hozott létre. Sopron Dél-keleti városrészén a 84. sz. főközlekedési út mentén elterülő 34ha egybefüggő alapterületű, jó infrastruktúrával rendelkező, már jól működő iparterületen komplex ipari- kereskedelmi- szállítmányozási- szolgáltatási területeket tervez kialakítani, ipari termelésre és szolgáltatások végzésére kis- és középvállalkozók részére. A park olyan innovációs és üzleti szolgáltatásokat tud nyújtani, mellyel lehetővé teszi számukra a gyors fejlődését. Az ipari park elsődleges funkciója, munka helyteremtő vállalkozások letelepítése. A Soproni Pari Zóna Kft.-t 9 magánszemély és 9 jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaság alapította még 2003.-ban, azzal a szándékkal, hogy az ipari park jogi háttere biztosítva legyen.

Soproni Ipari és Innovációs Park Kft.

Soproni Ipari és Innovációs Park Kft.

Sopron Ipari és Innovációs Parkja az északkeleti városrészen, a 84-es, Bécs felé vezető főközlekedési út mellett helyezkedik el. Figyelembe véve a rendelkezésre álló munkaerő struktúráját, a jövőbeli gazdasági kitörési lehetőségeket, a regionális fejlesztési terveket, valamint a Nyugat-Magyarországi Egyetem szellemi potenciálját, technológiai innovációs parkot hoztunk létre. A Park összterülete mintegy 60 ha, melyből az I. ütemben 18 hektárnyi területet közművesítettünk, melynek a Soproni Ipari és Innovációs Park Kft. a tulajdonosa. A közművek 2000. novemberétől rendelkezésre állnak, a terület értékesítése, bérbeadása folyamatosan zajlik. Reméljük ajánlataink felkeltik érdeklődését és befektetési terveinek megfelelő lehetőségeket talál a Soproni Ipari és Innovációs Parkban, valamint a Soproni Innovációs Központban. Mi segítünk Önnek megtalálni befektetése számára az ideális helyszínt. Minden érdeklődőt szívesen informálunk a soproni egyéb befektetési lehetőségekről is!

Sormás Ipari park

Sormás Ipari park

Előzmények A Nagykanizsa-Sormási Ipari Park rövid története az évtized elejére nyúlik vissza. A terület nagy része 2002-ben került a Real-Amnon Kft. tulajdonába. 35 hektáros egybefüggő ingatlan jött létre Nagykanizsa és Sormás közigazgatási határán, a Sormási oldalon. Az iparterületté fejlesztés 2006-ban kezdődött. Mára már rendeződtek az iparterület jogi és műszaki feltételei, és így tudunk zöldmezős iparterületeket kínálni befektetők számára. 2007. június. 21.-én elnyertük a Helyi Logisztikai Szolgáltató Központ címet. A cím révén célzott támogatási forrásokra tudnak pályázni a betelepülők. Fejlesztési tervek A Nagykanizsa-Sormás Ipari Park és Logisztikai Központ fejlesztését több ütemben , a betelepüléssel párhuzamosan képzeljük el. Első lépésként 2008-ban épül ki a teljes közmű és úthálózat.2009-ben szolgáltatóházat és kamionparkolót építünk. Itt kapnak helyet az ipari park és logisztikai központ által nyújtott szolgáltatások. Második lépésként egy inkubátorházat építünk. Megvalósításának ideje függ az igényektől, de legkésöbb2010-ben elkészül. Harmadik lépésként az egész ipari parkot kiszolgáló környezetbarát bio-erőművet építünk.

Szentgotthárdi Ipari Park

Szentgotthárdi Ipari Park

Üdvözöljük Európa egyetlen, határon átnyúló Ipari Parkjának honlapján. A magyar és osztrák oldalon összesen 65 ha nagyságú, még beépíthető, korszerű infrastruktúrával, iparvágány-ellátással rendelkező, komplex ipari parki szolgáltatást nyújtó park kiválóan alkalmas olyan technológia- és szakképzett munkaerő-igényes termelővállalatok számára, amelyek áruikkal a kelet-, nyugat- és dél-európai piacot egyaránt el kívánják érni. A mindkét oldalon működő logisztikai központ (és határátkelő) pedig olyan szállítmányozási cégek számára jelent előnyt, amelyek a kelet- és nyugat európai piacaikat szeretnék a lehető legeredményesebb módon összekapcsolni. A terület lehatárolása Az ipari park a 8. sz. főközlekedési úttól 1200 m, Szentgotthárd városközponttól 1500 m távolságban terül el. A terület a Rába és Lapincs folyók áradása elleni védelmet biztosító un. vápacsatornával és árvízvédelmi bajusztöltéssel határolt északról ill. keletről, míg nyugatról a Szentgotthárdot és Rábafüzes városrészt összekötő 7459 sz. út, ill. az államhatár, délről pedig a Graz-Szombathely vasúti fővonal határolja.

Tuti menü